Η ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος του σχολείου μας «Όμορφο σχολείο-Χαρούμενοι άνθρωποι» ξανακάνει την εμφάνισή της.
Η φετινή ιδέα ήταν να ζωγραφίσουμε. Βάλαμε στο μάτι δύο αδιάφορους φωριαμούς και θελήσαμε να ομορφύνουμε κι άλλο τη «Γωνιά μας». Στην αρχή του έργου μας,πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν η κ. Γρηγοριάδου, η κ. Παράσχου και ο κ. Τιόκας, που μαζί με τις υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος κόλλησαν πάνω στις πόρτες τον καμβά. Τους ευχαριστούμε πολύ. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας που καλλιεργείται στο σχολείο μας ανάμεσα σε μαθητές και καθηγητές. Με δημιουργικότητα και φαντασία, με θετική ενέργεια, κέφι και ενθουσιασμό, με υπευθυνότητα και συνεργασία φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που ικανοποίησε εμάς τους ίδιους και χαροποίησε την υπόλοιπη σχολική κοινότητα. Ναι, διαθέσαμε μεγάλο κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο μας, κερδίσαμε όμως όμορφα πρωινά και αναμνήσεις.
Πολύτιμοι συνεργάτες σ΄αυτό το όμορφο ταξίδι μας οι υπεύθυνες καθηγήτριες του προγράμματος, κ. Μπουκουβάλα Μαρία και κ. Ρουκά Ευαγγελία.
Ελπίζουμε να έχουμε βάλει ένα λιθαράκι στο να κάνουμε Όμορφο το σχολείο μας και Χαρούμενους τους ανθρώπους του.

Οι μαθητές/τριες: Ζουμπανιώτη Ελένη, Καμόλλι Αφροδίτη, Καραγώγος Αθανάσιος, Καραδήμου Εύα, Κατσικάκη Μαριάννη, Κουρατίδου Σοφία, Μαυρίδου Κατερίνα, Μεταξιώτη Ελευθερία και Μαγδαληνή, Παπαδημητρίου Αθανάσιος, Παπαδημητρίου Σταματίνα, και Παπαδοπούλου Αλεξάνδρα

Loading

Αφήστε σχόλιο